Die-Eet.info

Visiom module: Tijd en Energie managen

 

Er is zoveel informatie tegenwoordig en er zijn zoveel mogelijkheden, dat je het idee kunt krijgen dat je ook van al die mogelijkheden gebruik moet maken. Dat geeft druk. En druk kost energie. Elke dag heeft 24 uur; wat ga je met die uren doen om aan het eind van de dag moe maar voldaan te zijn, in plaats van leeg en uitgeput?

 

Veel mensen overvragen zichzelf, stellen belangrijke dingen uit of delen hun activiteiten verkeerd in. Dat kan vervelende gevolgen hebben. Zo kun je een chronisch gebrek aan energie krijgen of je plezier in bezigheden verliezen. Maar de kans is ook groot dat je niet genoeg ruimte vindt om goed voor jezelf te zorgen. Gezonde gewoontes verdwijnen telkens weer, waardoor je niet meer de geestelijke en lichamelijke conditie hebt om te voldoen aan de verwachtingen van jezelf en andere mensen. Zo ontstaat een vicieuze cirkel.

 

In deze module leer je hoe je kunt bepalen wat belangrijk voor je is. Je ontdekt hoe je je dagen zo kunt inrichten, dat je je energie besteedt aan de belangrijkste dingen. Het effect is dat je energie terugkrijgt van de dingen waar je je energie in steekt. Daarnaast krijg je meer ruimte voor gezonde gewoontes. Hiermee bereik je een opwaartse spiraal: meer energie, meer plezier en meer mogelijkheden om productief te zijn.

 

Wil je meer informatie over deze Visiom module, of eerst eens een vrijblijvend gesprek om te kijken of deze module bij je past,neem dan gerust contact op viasonja AT visiom DOT nl.