Die-Eet.info Afvallen

 

Afvallen

 

Eten doe je elke dag. Als je in balans bent, smaakt het je goed en krijgt je lichaam alles wat het nodig heeft. Maar bij veel mensen lijkt het niet meer zo simpel. Misschien ben je verstrikt geraakt in een verkeerd eetpatroon, probeer je controle te krijgen over jezelf of ben je te zwaar of niet fit. Is eten niet meer zo leuk en lekker als je zou willen? En zou je daar graag iets aan veranderen zonder dieet, pillen of poeders maar met behulp van je eigen logica en de signalen die je lichaam je geeft in plaats van regels, keuzes in plaats van discipline, mogelijkheden in plaats van verboden? Want op die manier krijg je meer energie als je je best doet, in plaats van dat je al je energie kwijtraakt en het gevoel krijgt dat je niets mag.

 

Iedereen kan een dieet doen, iedereen kan afvallen, Maar afvallen wordt pas efficient als je de achterliggende oorzaak van het meer eten dan je nodig hebt, kunt herkennen en ombuigen
kan het kan bijvoorbeeld zijn dat je meer weegt dan je wilt omdat je de signalenvan je lichaam niet meer goed interpreteert, je denkt dat je honger hebt, maar je bent eigenlijk moe.

Het kan ook zijn dat je het zo druk hebt dat je geen tijd neemt om goed voor jezelf te zorgen

Of het kan zijn dat je zoveel onrust ervaart dat je alleen nog maar zin hebt in ongezonde dingen.

Bij leefstijlcoaching wordt er gekeken naar de oorzaak/oorzaken die bij jou spelen. Zodat een gewichtsverlies ook blijvend is, zonder levenslang dieet.