Die-Eet.info

Afvallen kun je leren

Ja, jij ook. Hoe?

Kom naar de workshop Afvallen kun je leren.

Tijdens de workshop  ga je ontdekken wat je moet kunnen om succesvol af te vallen, en hoe je op basis van een paar simele handvatten altijd gemakkelijk kan beslissen wat de meest gezonde keuze voor jou op dat moment is.  Geen gewik en geweeg meer, en ook geen lange lijst met ge- en verboden. 

Je eten op de juiste manier kiezen is de basis voor gezond leven en genieten. Maar met alle regels die we tegenwoordig hebben over eten, valt het niet altijd mee om geoede keuzes te maken en je daar zeker over te voelen. En zijn al die regels wel vol te houden? helpen ze je om van de " ongezonde" dingen af te blijven, of blijven dingen als chocolade, chips en drop naar je lonken?

Moeiteloos je eten kiezen, dat zou mooi zijn! Je kunt het ontdekken in de workshop : Afvallen kun je leren. In deze workshop leer in je twee uur wat je lichaam nodig heeft. Daardoor kun je je eten goed kiezen, zonder lijstjes en verboden. Het resultaat is dat je alle overbodige eetregels overboord kan zetten en je gezonder en fitter kunt voelen.

Tijdens de workshop worden luisteren, nadenken en zelf ervaren afgewisseld zodat je de stof echt gaat begrijpen.

De workshop kost 27 euro.

 

De volgende workshop is gepland op 22 maart 2017

praktische info:

.  tijd: 19.30 tot 21.30

. locatie: Groesbeek

. opgeven? sonja AT visiom DOT nl