Die-Eet.info Eerste loodjes

De eerste loodjes wegen het zwaarst

Dit boek is bedoeld voor mensen die net begonnen zijn met een dieet om af te komen of verlichting te krijgen bij candidiasis, hypoglykemie of ME. Maar ook mensen die al langer een dieet volgen zullen baat hebben bij de beschreven recepten en leefregels. De grote variatie in lekkere gerechten in dit boek maakt het dieet tot een feest. Eventuele huisgenoten zullen dan ook met smaak mee-eten.

De achtergrond van candidiasis, hypoglykemie en ME wordt uitgebreid beschreven in het boek, want als je weet waarom je iets wel of niet moet eten is het gemakkelijker je aan die regel te houden. Verder bevat het boek veel uitleg over de gebruikte producten.

Het Kookboek De eerste loodjes wegen het zwaarst heeft als ondertitel smakelijke en eenvoudig te bereiden maaltijden volgens de Chinese leer der Vijf Elementen ter verlichting van candidiasis, hypoglykemie of ME.
In De eerste loodjes wegen het zwaarst gaat Sonja Edelaar uit van de
Vijf Elementen; een onderdeel van de Traditionele Chinese Gezondheidsleer. Toepassing van deze vijf elementen brengt geen extra beperkingen met zich mee, maar zorgt eronder andere voor dat zieke of uitgeputte organen door de juiste voeding worden verwend waardoor ze hun taken sneller weer aankunnen.

Behalve recepten voor de avondmaaltijd bevat De eerste loodjes wegen het zwaarst ook heerlijke en gezonde recepten voor het ontbijt, de lunch en zelfs voor feesten!
De eerste loodjes wegen het zwaarst is niet alleen het boek voor iedereen die een dieet volgt tegen candidiasis, hypoglykemie of ME maar ook voor allen die hier indirect mee te maken hebben.

Praktische informatie:
De eerste loodjes wegen het zwaarst
Sonja Edelaar
Uitgeverij Schors te Amsterdam
ISBN: 90 6378 348 5
NUGI 734
1e druk: 1996, 2e druk: 2000, 3e druk: december 2009
Prijs: € 17,00 (inclusief verzendkosten)

Je kunt De eerste loodjes  niet meer via elke boekhandel kopen of bestellen. Je kunt wel nog een exemplaar bestellen via Die Eet, praktijk voor voeding en gezondheid.
Maak €17,00 over op IBAN NL50 ASNB 0942 0846 32 ten name van Die Eet te Groesbeek  en stuur een mailtje  met je adres gegevens  naar sonja.edelaar AT zonnet DOT nl. Dan stuur ik je het boek per kerende post toe. Bij  verzenden naar het buitenland worden verzendkosten gerekend.