Die-Eet.info Holistisch Voedingsconsult

Wat is een Holistisch Voedingsconsult?

Een holistisch voedingsconsult is een zoektocht. Geen twee mensen zijn namelijk hetzelfde. Voedsel dat goed is voor de één, hoeft niet goed te zijn voor een ander. Daarom kijk ik niet alleen naar de klacht waarmee je komt, maar vooral naar jou, als persoon.


Samen zoeken we naar verbanden tussen klachten in het heden en in het verleden en naar de oorzaak. Samen zoeken we naar de voeding die past bij jouw persoonlijkheid en jouw manier van leven. Daarmee gaat een holistisch voedingsconsult vaak verder dan een regulier dieetconsult.

Sommige mensen vinden het lastig of misschien zelfs wel eng om hun voedingspatroon te veranderen. Maar ingrijpende veranderingen zijn lang niet altijd nodig. Veel mensen voelen zich al stukken beter met een paar kleine aanpassingen van hun eetpatroon. Soms kan het wel nodig zijn om tijdelijk heel anders te eten dan je gewend bent. Maar je krijgt nooit een dieet mee dat je niet kunt volhouden.

Voor meer informatie of een afspraak: sonja AT die-eet DOT info" title="mail naar Sonja Edelaar  of bel Sonja Edelaar: 06-44554932