Die-Eet.info

Sonja Edelaar                                              

 

Ik ben in 1967 geboren. Na het VWO studeerde ik sociologie in Amsterdam. Al tijdens deze studie begon mijn interesse in voeding. Daarom besloot ik, na te zijn afgestudeerd, de HBO-opleiding tot natuurvoedingstherapeut aan het Oostwest Centrum te Rotterdam te gaan doen.

Sinds ik daar ben afgestudeerd ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan.  Lange tijd heb ik als  biologische vegetarische kok gewerkt. Ik heb in die jaren veel smaak- en voedingslessen en kooklessen aan kinderen gegeven. In 1996 schreef ik het  informatieve kookboek De eerste loodjes wegen het zwaarst, voor mensen die een dieet volgen in verband met hypoglykemie, candidiasis of ME. In 2007 werd dit boek opgevolgd door een kookboek geheel geweid aan pompoenen, het pompoenenboekje.

 

Maar zo langzamerhand is mijn werkveld steeds meer verschoven richting leefstijlcoaching. In 2014 heb ik de postHBO opleiding tot leefstijlcoach afgerond en daar heb ik de plus module kinderobesitascoach en een opleidint tot ACT therapeut en  mindfulnesstrainer en trainer Vat van Zelfwaardering aan toegevoegd.

 

Ik geef nu het CooL traject, ik begeleid kinderen met overgewicht  en ik geef individuele coaching en veel training bij bedrijven. Bijvoorbeeld over slimmer omgaan met stress en onrust en mindfulnesstrainingen.

 

En naast dit alles ben ik moeder van een pracht van een dochter. Ik hou van koken en gezellig tafelen, tuinieren, lezen, lekker lui op de bank een filmpje kijken, kamperen en van chocolade.

 

Aangesloten bij  de BLCN
KvK: 39075298 , Nijmegen
Voor meer informatie: 06-44554932