Die-Eet.info

Sonja Edelaar

Je zou me een duizendpoot op het gebied van voeding kunnen noemen; van het telen tot het koken, van advies geven over voeding en eetgewoonten tot het organiseren van kookfeestjes, van het schrijven van recepten, tot koken voor 120 mensen. Ik vind het allemaal interessant, uitdagend, voldoening gevend.

Na het VWO studeerde ik sociologie in Amsterdam. Al tijdens deze studie begon mijn interesse in voeding. Daarom besloot ik, na te zijn afgestudeerd, de HBO-opleiding tot natuurvoedingstherapeut aan het Oostwest Centrum te Rotterdam te gaan doen.

Sinds ik ben afgestudeerd werk ik als zelfstandige. Ik geef voedingsconsulten, kooklessen, ik ben coach en cursusbegeleider voor Visiom en ik kook biologische vegetarische maaltijden voor grotere groepen op de Warmonderhof en Venwoude. Vanaf 2006 geef ik smaak- en voedingslessen en kooklessen aan kinderen.

In 1996 schreef ik informatieve kookboek De eerste loodjes wegen het zwaarst, voor mensen die een dieet volgen in verband met hypoglykemie, candidiasis of ME. In 2007 werd dit boek opgevolgd door een kookboek geheel geweid aan pompoenen, het pompoenenboekje.

in 2011 werd mijn dochter geboren en is mijn werkgebied verschoven van Flevoland naar stadsregio Arnhem/Nijmegen. In 2014 heb ik de postHBO opleiding tot leefstijlcoach afgerond en in 2015 heb ik daar de plus module kinderobesitascoach en ACT Therapeut aan toegevoegd.

Aangesloten bij  de BLCN en de Vereniging van NatuurvoedingsKundigen
KvK: 39075298 , Nijmegen
Voor meer informatie: 06-44554932