Die-Eet.info

Het Pompoenenboekje

Het Pompoenenboekje is een prachtig geïllustreerd boek met ruim 40 pompoenrecepten. Pompoen is een gezonde en lekkere groente, waar je heel gevarieerde gerechten mee kunt maken, van soepen tot taarten, van gevulde pompoen tot ijs, van pastagerechten tot gefrituurde balletjes.

In het pompoenenboekje staan ruim 40 recepten, verdeeld in verschillende hoofdstukken: soepen, voorafje/bijgerechten, hoofdgerechten en desserts. De recepten zijn vrij uitgebreid opgeschreven zodat ook minder bedreven koks de recepten gemakkelijk kunnen volgen. Van elk recept is de moeilijkheidsgraad genoemd. Recepten met een 1 zijn zeer makkelijk en snel klaar, recepten met een 5 zijn het bewerkelijkst en kosten dus meer tijd.

Behalve een ingrediëntenlijst staat bij elk recept ook een lijst met keukengereedschap dat je voor dat recept nodig hebt. Ook de tijd die het kost om het gerecht te maken wordt genoemd.
Bij elk recept wordt genoemd hoe En verder sluit elk recept af met een menu suggestie.
Alle recepten zijn uitgeprobeerd door een uitgebreid testteam.
Ik hoop dat ook jij, door middel van het pompoenenboekje, geïnspireerd wordt en de veelzijdigheid van de pompoen leert kennen.

Voor het aanvragen van 5 gratis pompoenrecepten of voor meer informatie zie:
www.pompoenenboekje.nl

Praktische informatie:
Het Pompoenenboekje
Sonja Edelaar
Uitgeverij
Schors
ISBN: 978 90 6378 733 2
 

Het pompoenenboekje is niet meer nieuw te koop