Die-Eet.info Wat is een holistisch voedingsconsult

Hoe gaat een holistisch voedingsconsult in zijn werk?

 

Vragenlijst

Nadat je een afspraak hebt gemaakt vul je de vragenlijst (download vragenlijstt) in. Deze stuur je ingevuld terug. Dat spaart een heleboel tijd tijdens het eerste consult. Bovendien kun je in alle rust over de vragen nadenken en ze zo compleet mogelijk beantwoorden. Natuurvoedingstherapeute, Sonja Edelaar bekijkt en analyseert de antwoorden vóór het eerste consult. Tijdens het consult worden aanvullende vragen gesteld.

Consult

We nemen ruim de tijd om te zoeken naar de aanpassingen die jij zou kunnen en willen doorvoeren in je voedingspatroon. Gemiddeld duurt een eerste consult 1 tot 1,5 uur.

 

Herhaal consult

 

Het kan zinvol zijn om na een paar weken terug te komen om te bespreken hoe de veranderingen je zijn bevallen. Eventueel wordt het voedingsadvies wat aangepast, aangescherpt of juist versoepeld.
Mocht het in jouw geval nodig zijn om het eetpatroon drastisch om te gooien dan is het zinvol om meerdere keren terug te komen. Je kunt dan de veranderingen stapjes gewijs invoeren. De eerste keer dat je komt spreken we door wat in jouw geval de beste strategie is.

Wil je meer informatie of een afspraak?

Je kunt me bellen: 06-44554932 of sonja AT die-eet DOT info