Die-Eet.info Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching

 

Dat gezonde gewoontes als bewegen, gezonde voeding en ontspanning goed voor je zijn, dat weet iedereen wel. Maar soms is het heel lastig om die gewoontes ingepast te krijgen in je dagelijkse leven. 

Een Leefstijlcoach kan daarbij ondersteunen en begeleiden. Je doet de vaardigheden en inzichten op die je nodig hebt om bij jouw doelen een duurzaam resultaat te halen.

Ik ben een gecertificeerde PostHBO opgeleide leefstijlcoach en ik werk voor onder andere voor  Visiom, Medic Info, FitzMe, Charley Green, CZ en VGZ. Na deze opleiding heb ik nog aanvullingen gedaan als  de opleiding voor kinderobesitascoach, ACT, stoppen met rokencoach en mindfulnesstrainer en ik coach van het VAT van zelfwaardering.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

In een vrijblijvend analyase gesprek gaan we na waar jouw nuttigste leerpunten zitten. Daarna  kijken we samen  hoeveel tijd we denken nodig te hebben voor het traject. Natuurlijk kan je tussentijds kiezen of je eerder wilt stoppen of langer wilt doorgaan.

 

Het meest gekozen traject bestaat uit een drie maands programma met:

. Drie gesprekken van een uur

. Elke week een email opdracht

. Elke week een of twee webworkshops die je gratis mag volgen

. Daarnaast is het mogelijk om je voortgang bij te houden met het programma Leefstijl in Beeld

De kosten voor een dergelijk traject zijn 457 euro (en je mag dat in termijnen betalen).

 

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid van een los gesprek van een uur , of een of twee powercoachings. Waarbij we in een  half uur tot drie kwartier, heel concreet aan de slag gaan met jouw vraagstuk. Een los  gesprek kost 70 euro. Twee korte gesprekken samen 120 euro.
 

Wil je meer informatie of een vrijblijvend anlayse gesprek? Stuur dan een email naar sonja.edelaar AT sterleefstijlcoaches DOT nl